Det var en stjålen håndtaske, en uduelig Android-telefon og en legendarisk landbetjent, der var medvirkende til, at Christina Gouveia fik svedige håndflader i torsdagens udgave af 'Gift ved første blik'.

Det fortæller den 53-årige læsevejleder til B.T. efter et dramatisk afsnit af DR-serien, hvor parret oplevede at blive stoppet af politiet uden helt at vide hvorfor.

Christina Gouveia og hendes mand, Michael Dalgaard, har her valgt at køre en tur ned på stranden for at nyde naturen, men som man ser i torsdagens afsnit, når de ikke at nærlæse skiltet ved nedgangen til stranden, før de kører bilen derned.

Så selvom der er flere andre biler på stranden, bliver de i tvivl om, hvorvidt de overhovedet må være der, da de pludselig ser en politibil i bakspejlet.

53-årige Christina Gouveia og 54-årige Michael Dalgaard.
53-årige Christina Gouveia og 54-årige Michael Dalgaard. Foto: Snowman Productions
Vis mere

»Vi har ikke været på Fanø særlig længe, men vi har allerede hørt historier om den her landbetjent, som har ry for at skrive mange bøder ud, så da vi ser ham, er jeg fast besluttet på at komme væk,« siger Christina Gouveia.

Hun leder efter en afkørsel, men da hun endelig får mulighed for at dreje til højre, viser det sig, at hun er endt i en blindgyde mellem sandbankerne.

Og så slår betjenten til.

Han stopper bilen, får Christina Gouveia til at rulle vinduet ned og spørger som det første, om han må se hendes kørekort.

Men det kan han ikke. For hun har glemt det hjemme på hotellet, må hun med skam bekende.

»Så spørger han, hvorfor jeg ikke har det liggende elektronisk, men det har jeg også prøvet at installere på et tidspunkt, det kunne bare ikke lade sig gøre. 'Det kan være, det er, fordi jeg har en Android-telefon', prøver jeg, men så fortæller han, at hans kone også har en Android, og hun kan godt finde ud af det,« griner Christina Gouveia.

»Et par minutter inde i samtalen udbryder Michael pludselig: 'Vi er lige blevet gift!', og jeg tænker: 'Michael, hold nu kæft for helvede!', men det kan også være, det var en formildende omstændighed.«

For da betjenten får hendes navn og slår hende op i systemet, bekræftes han i, at hun er indehaver af et kørekort. Og så var det dét. Betjenten leder parret op på vejen og ønsker dem en god dag.

Christina Gouveia og Michael Dalgaard på bryllupsrejse på Fanø.
Christina Gouveia og Michael Dalgaard på bryllupsrejse på Fanø. Foto: Snowman Productions
Vis mere

»Og det viste sig jo også, at vi gerne måtte køre på stranden. Vi havde ikke gjort noget ulovligt – udover ikke at have kørekort med – så han ville nok bare spille lidt med musklerne,« siger 'Gift ved første blik'-deltageren, der mener, at politibetjenten måske bare er blevet opmærksom på hendes tøvende kørsel.

Bliver man stoppet uden at kunne fremvise sit kørekørt, koster det normalt en bøde på 1.000 kroner. Så da Christina Gouveia kommer tilbage på hotellet, ringer hun til politiet for at få styr på den uduelige Android-telefon til en anden gang.

Her viser det sig, at hun ikke kan registrere sit kørekort i appen, fordi det blev meldt stjålet i forbindelse med et tasketyveri i 2015 og aldrig afmeldt, da det dukkede op i hendes postkasse nogen tid efter.

Hvordan det lykkedes hende at tale sig ud af situationen nede på stranden, aner hun ikke. Hun understreger dog, at parret tog det meget alvorligt, selvom det på tv kan se ud, som om de gøgler sig igennem det.

»Michael filmede det hele, uden at jeg vidste det, så det er nok derfor, han selv tager lidt let på det og joker, mens politibilen kører bag os. Men jeg kan godt love dig for, at han var tavs, mens jeg blev afhørt,« smiler hun.