De seneste mange weekender har danskerne siddet klar foran fjernsynsskærmene. Om fredagen for at følge med i bestræbelserne på dansegulvet i 'Vild med dans', om lørdagen for at se skarpe snit og mousser i 'Den store bagedyst'.

Men hvilket program trak flest seere, da begge programmers finaler blev sendt i weekenden?

Det står nu klart, efter de ugentlige tv-tal fra Kantar Gallup er blevet offentliggjort. Det skriver Mediawatch.

Ifølge de tal så hele 1.206.000 danskere med, da den blot 16-årige Emil Obel kunne løfte trofæet og kalde sig vinder af 'Den store bagedyst'.

Emil Obel med sin kage under finalen i 'Den store bagedyst'.
Emil Obel med sin kage under finalen i 'Den store bagedyst'. Foto: DR
Vis mere

Omvendt så 1.132.000 seere med, da det var afgørelsens time og skuespilleren Simon Stenspil vandt finalen i 'Vild med dans' over skuespillerinden Molly Egelind.

Dermed trak DR1-programmets finaleafsnit 74.000 flere seere, end TV 2's underholdningsprogram gjorde.

Selve danse-afdelingen af 'Vild med dans' tiltrak sig 953.000 seere klokken 20.00 fredag aften.

Længere nede ad listen over de mest sete programmer i sidste uge finder man DR1-programmet 'Forsvundne Arvinger' med 716.000 seere og 'Kronprinsparrets Priser 2018', som havde 708.000 seere.

Siden Emil Obel - der i dag er 17 år og går i 2.g - hev sejren hjem i dette års bage-finale, har han fået et hav af tilbud.

Det fortalte han efterfølgende til B.T.

Alligevel insisterer det unge bagetalent på at tage den med ro.

»Jeg har fået nogle tilbud fra firmaer, der har lyst til at samarbejde, men jeg har ikke sagt ja til noget endnu. Jeg ville have det hele overstået først og så bare tage det, som det kommer, for det skal bare være en fritidsbeskæftigelse,« fortalte Emil Obel til B.T. i weekenden.