Odense har fået en svær start på sæsonen, og nedturen kan snildt fortsætte i aften mod Frederikshavn. Det startede ellers glimrende for Odense med en storsejr over Aalborg Pirates, men kampen gav også en lang karantæne til profilen Anthony Camara, og siden da har nærmest intet fungeret for Odense.

Selv om man mødte tre af de dårligste hold i rækken i form af Gentofte, Hvidovre og Rødovre, har man produceret forbavsende lidt med blot fire mål og ét point, og specielt nederlaget til Hvidovre var en gigantisk skuffelse. Også i dag er Anthony Camara udenfor, og derfor kan man godt gå til denne kamp med bange anelser, hvis man altså er fra Odense.

For denne gang er modstanden på papiret klart bedre i form af Frederikshavn. Nordjyderne har endnu til gode at tabe i ordinær tid, og var uheldige specielt mod Esbjerg med at tabe.

Mod Gentofte senest kom der så endelig hul på bylden med hele seks mål i tredje periode, og det er derfor et Frederikshavn-hold med selvtillid, som kommer til Odense, hvor specielt Anthony DeLuca endelig fik hul på bylden - han er en af dem, der skal bære Frederikshavns offensiv i denne sæson.

Selvfølgelig er Odense mere end blot Anthony Camara, men uanset hvad har de leveret et meget blodfattigt indtryk i de seneste kampe, og derfor er det svært ikke at have Frederikshavn som nogenlunde pæne favoritter i dette opgør.

Odense - Frederikshavn 2
Odds 2,35 hos Unibet
Spilstop fredag 22/9 klokken 19:30
Indsats 200 kroner