"De tre konger", mafia og junta. Der bliver brugt hårde ord om formanden Martin Juul, næstformanden Svend-Aage Dreist Hansen og bankmanden, der deltager i de fleste bestyrelsesmøder, Carl "Calle" Christensen.

Hvem der egentlig fører ordet indadtil i klubben, er der ikke så delte meninger om. Men hvem der fører ordet ud af til kan være sværere at svare på. Klubben har i øjeblikket nemlig intet talerør til offentligheden, der kan løfte for sløret.

"Du bliver ført bag lystet, af nogle som har deres helt egne interesser i at svine os til. Vi har en enig bestyrelse," siger Svend-Aage Dreist Hansen på sprørgsmålet om at der foregår en magtkamp i klubben.

"Det vil jeg egentligt ikke kommentere," siger "Calle" om titlen "de tre konger".

Faktum er i al fald, at der er ualmindelig høj aktivitet på lederplan i klubben i øjeblikket. Der hviskes om rokeringer på de øverste poster i klubbens bestyrelse og ledelse, og i dag afholder klubben aktionærmøde, hvor klubbens ledelse vil orientere baglandet om den økonomiske tilstand.

Den er ifølge klubbens næstformand sund - meget sund. Og det er bla. fordi klubben for nylig solgte Steven Lustü.

"Alle pengene for salget af Steven er tilfaldet klubben - det kan jeg sige," siger Svend-Aage Dreist Hansen, der endnu ikke er parat til forklare om klubbens regnskab for 1999, hvor klubben anførte 4,2 millioner kroner i transferindtægter, uden at nogen spiller forlod klubben for det beløb.

De 4,2 millioner kr. undrede også den tidligere direktør Flemming Brinkgaard, da han blev ansat.

"Der sad 10-12 mennesker på et bestyrelsesmøde og forsøgte at forklare mig mig, hvordan det hele hang sammen. Men efter mødet var jeg stadig forvirret, så jeg spurgte vores revisor, hvordan det hang sammen. Så havde jeg pludselig Svend-Aage Dreist Hansen i telefonen bare to minutter efter. Han skældte ud, og spurgte hvad fanden, der var meningen med mine spørgsmål," siger Flemming Brinkgaard.

Han blev ansat som direktør på samme tidspunkt som bestyrelsen skulle godkende regnskabet for 1999, og den nye direktørs underskrift skulle også på.

"Jeg bad da om, at få ført ind at jeg som ny direktør ikke kunne stå til regnskab. Jeg kunne jo bla. ikke forstå de 4,2 millioner, der var opført som transferindtægt," siger direktøren, der nåede at være i klubben i tre måndeder.

Han undrer sig også over hvorfor, det er en næstformand og en bankmand uden plads i betyrelsen, som fyrede ham.

"Normalt plejer det da at være en formand. Men det der undrede mig mest ved de to skygger, som fulgte ind på mit kontor, det var at det var "Calle" som førte ordet. Det plejer i den grad at være Svend-Aage, der fører ordet, og "Calle" er jo klubbens bankforbindelse.

Jeg fik at vide, at det var en enig bestyrelse som afskedigede mig, som det jo også skal være. Men bagefter talte jeg med flere medlemmer, som overhovedet ikke havde hørt om min afskedigelse," siger Flemming Brinkgaard, der understreger at han overhovedet ikke bærer nag i forhold til nogle i Herfølge.

"Calle" nægter, at han førte ordet i samtalen, men bekræfter at han var til stede ved mødet.

Men "Calle" vil ikke svare på, om han har truet med at lukke for kassekreditten lige før salget af Steven Lustü - hvilket hans chef understreger, at han ikke har mandat til. "Calle" henholder sig til sin tavshedspligt om sine kunders økonomi.

Formand Martin Juul er gået i talestandsning - af fri vilje.

Og næstformand Svend-Aage Dreist Hansen vil kun svare på spørgsmål, der ikke overskrider hans tavspligt som advokat for sine kunder - bla. Herfølge Boldklub A/S.

Tilbage står tre konger uden tunge.