FC Midtjylland forstærker SAS-ligatruppen Christopher Poulsen fra Viborg FF.

48 timer efter at klubben hentede Mikkel Thygesen hjem fra Bundesligaklubben Borussia Mönchengladbach har midtjyderne skrevet en fireårig kontrakt med den 25-årige venstrebensspiller Christopher Poulsen fra Viborg.

Skiftet sker med øjeblikkelig virkning, skriver FCM på klubbens hjemmeside.

- Christopher holdt højt niveau foråret igennem på et Viborg-hold, der ikke havde det nemt. Han er fysisk stærk, løber meget og hurtigt og er i det hele taget en spiller med masser af dynamik og udstråling.

- Desuden mestrer han både venstre back og venstre kant, og derfor passer han perfekt hos os netop nu, forklarer FC Midtjyllands sportsdirektør Jens Ørgaard.

Trænger til udfordringer.
- Efter to gode år i Viborg træner jeg til at blive udfordret på ny, så skiftet kommer på et rigtigt tidspunkt for mig. I FC Midtjylland kommer jeg til et hold i toppen, som ydermere skal ud i europæiske kampe. Desuden har jeg en ambition om at møve mig ind i periferien af landsholdet, Christopher Poulsen.

Han er noteret for 142 kampe og otte scoringer i den SAS-ligaen for henholdsvis Silkeborg IF og Viborg FF siden sæsonen 2002/2003.