SAS Liga: FC Midtjylland – Viborg FF 1-0 (0-0) FCM fik den anden sejr på stribe, da de midtjyske ulve på et mål af Christian Olsen sikrede sig en 1-0 sejr over Viborg, som dermed fik cementeret placeringen i bunden.

I første halvleg lykkedes det stort set Viborg at holde hjemmeholdet fra fadet, men Anders Linderoths tropper var heller ikke selv for alvor farlige.

Tættest på for mandskabet fra domkirkebyen var Steffen Højer, som modtog en god tværaflevering fra Jacob Glerup. Den tidligere Superliga-topscorer fik kontrol over bolden i straffesparksfeltets venstre side og skød i det korte hjørne. FCM-keeper Martin Raska halvklarede, hvorefter bolden løb på tværs i det lille felt, inden der blev sparket væk.

Hjemmeholdet kom bedre ud til 2. halvleg, og efter seks minutters spil kom forløsningen.

Serghei Dadu og Ajilore Femi kombinerede i FCMs venstre side, sendte bolden frem til Simon Poulsen, som lavede en sparkefinte og et indlæg til målfeltet, hvor Christian Olsen kom til med en lang tå og fik bolden raget ind bag John Alvbåge i Viborg-målet.

I resten af kampen havde Viborg bolden mest, men overtaget i spil udmøntede sig ikke i nogle mål. Tættest på udligningen var Christian Muomaife, som efter en frispilning af Simon Nagel i Viborgs højre side sendte bolden på tværs og lige forbi den fjerneste stolpe.

FCM kunne således tage sin anden sejr i træk efter at have tabt den første kamp ude mod AC Horsens, mens Viborg tabte for fjerde gang ud af lige så mange mulige. Det kan allerede nu slåes fast, at fodsportsforeningen kommer til at kigge gevaldigt efter nedrykningsstregen i denne sæsons SAS Liga-tabel.