Tilhørsforhold betød ikke noget for den 27-årige amatørcykelrytter Ari Højgaard fra Herning, da han søndag slog sine mere eller mindre professionelle konkurrenter fra CSC/World Online, Team fakta, Team Glud & Marstrand og Team Bornholm i anden afdeling af Post Cup, CSC-løbet.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Det 184 kilometer lange løb blev kørt på en af Danmarks hårdeste og mest bakkede cykelruter med start og mål i Asnæs ved Nykøbing Sjælland.

Ari Højgaard, der kun har kørt cykelløb i fire år, sled sig kraftfuldt fri fra tre konkurrenter med kun halvanden kilometer til mål. Han holdt hele vejen foran Morten Sonne, Team fakta, mens de to andre kolleger i udbruddet, Henrik Simper, Team Bornholm og Dennis Rasmussen, Glud & Marstrand, styrtede i løbets sidste sving 600 meter før målstregen. De nåede dog at placere sig som nummer tre og fire i løbet.

De fire ryttere havde forladt konkurrenterne omkring 30 kilometer før mål, og selv om Nicolai Bo Larsen, CSC/World Online, og Bekim Christensen, Team Coast, en overgang kun var 30 sekunder efter, nåede de aldrig op til kvartetten, der i mål havde to minutters forspring.

Nicolai Bo Larsen vandt første afdeling og fører stadig i Post Cup's samlede stilling. Han blev nummer seks i CSC-løbet. /ritzau/