Dansk Industri har sammensat den nye ledelse efter sammenlægningen med HTS og optagelsen af Forening af Rådgivende Ingeniører.

Dansk Industris administrerende direktør, Hans Skov Christensen, har sammensat en ny daglig ledelse med virkning fra 1. maj. Den nye ledelse er et resultat af sammenlægningen med HTS, Handel, Transport og Service, samt optagelsen af Foreningen af Rådgivende Ingeniører.

Den nye sammensætning betyder, at direktør Kim Graugaard bliver viceadministrerende direktør med ansvar for overenskomster og arbejdsmarkedspolitik. HTS' hidtidige adm. direktør Ole Krog bliver viceadministrerende direktør med ansvar for blandt andet klima og erhvervsøkonomi.

Direktør Poul Scheuer får ansvar for kommunikation og branding, mens direktør Berit Vinther får ansvar for DI's medlemsforeninger og økonomi.

Nuværende adm. direktør i Foreningen af Rådgivende Ingeniører, Lars B. Goldschmidt, bliver direktør og ansvarlig for blandt andet forsknings- og uddannelsespolitik. Vicedirektørerne Thomas Bustrup, Bolette Christensen og Tine Roed udnævnes til direktører med ansvar for henholdsvis afsætningspolitik, ledelsespolitik samt for Tine Roeds vedkommende skat og erhvervsjura.

/ritzau/