Forårets lette frokostretter kalder på lette hvide og røde vine, som ikke overdøver eller skjuler finesserne i disse retter, som hører den dejlige årstid til.

Forårets lette frokostretter - som f.eks. stenbiderrogn, rejer, fisk, kylling, asparges og måske spædlam - kalder på lette hvide og røde vine, som ikke overdøver eller skjuler finesserne i disse retter, som hører den dejlige årstid til.

Denne uges anbefalinger indeholder ti gode køb af forholdsvis lette hvid- og rødvine i forskellige prisklasser.

Ugens kraftigste vin er Marqués de Riscal, 2010 Reserva fra Rioja. En lækker rødvin f.eks. til lidt krydret lammekød.

En flot, frisk og sart hvidvin til velkomst kan være 2014 Solaris Classic fra Skærsøgaard i Jylland.

Ugens guldmedalje går til en dejlig, medium let, australsk pinot noir-rødvin, Kamona Bay fra Nugan Estate, mens sølvvinen, Selaks 2014 sauvignon blanc, er en frisk, mediumfyldig hvidvin fra New Zealand.

Begge er rigtig gode vine til prisen: 125 kr. for to flasker.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her.


 

Forårets lette frokostretter - som f.eks. stenbiderrogn, rejer, fisk, kylling, asparges og måske spædlam - kalder på lette hvide og røde vine, som ikke overdøver eller skjuler finesserne i disse retter, som hører den dejlige årstid til.

Denne uges anbefalinger indeholder ti gode køb af forholdsvis lette hvid- og rødvine i forskellige prisklasser.

Ugens kraftigste vin er Marqués de Riscal, 2010 Reserva fra Rioja. En lækker rødvin f.eks. til lidt krydret lammekød.

En flot, frisk og sart hvidvin til velkomst kan være 2014 Solaris Classic fra Skærsøgaard i Jylland.

Ugens guldmedalje går til en dejlig, medium let, australsk pinot noir-rødvin, Kamona Bay fra Nugan Estate, mens sølvvinen, Selaks 2014 sauvignon blanc, er en frisk, mediumfyldig hvidvin fra New Zealand.

Begge er rigtig gode vine til prisen: 125 kr. for to flasker.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her.