Kriseramte OB tabte fredag aften sin sjette hjemmekamp i træk i Superligaen, da Lyngby kom forbi og sejrede 2-1.

Luca Kjerrumgaard bragte OB foran, men islændingene Andri Gudjohnsen og Sævar Magnusson vendte kampen på hovedet inden pausen.

OB er efter nederlaget uden sejr i sine seneste otte kampe - to uafgjorte og seks nederlag - og er indtil videre et point fra Vejle lige over nedrykningsstregen.

Det kan vejlenserne øge til fire point med en sejr hos Viborg søndag.

Helt skidt har OB's form været på hjemmebane. Nul sejre og sølle tre point har holdet hentet i 15 hjemmekampe i denne sæson. Seneste ligasejr hjemme kom mod Horsens 26. maj sidste år.

Lyngby er omvendt tæt på redning. Seks point har holdet ned til OB med blot ni point tilbage at spille om.

OB startede aggressivt og fik en noget nær optimal start på opgøret, da angriberen Luca Kjerrumgaard efter 13 minutter satte foden på et indlæg fra wingbacken Leeroy Owusu og bragte værterne på 1-0.

Gæsterne meldte sig først ind i opgøret knap midtvejs gennem første halvleg, hvor Lyngby-topscorer Andri Gudjohnsen på kanten af offside gjorde Kjerrumgaard kunsten efter og omsatte et fladt indlæg fra landsmanden Sævar Magnusson.

Samme Magnusson var ti minutter senere mand for Lyngbys 2-1-mål, der faldt efter et langt indkast og mangelfuldt forsvarspil, som tillod Jonathan Amon at prikke bolden videre til en blank islænding.

OB var til tælling, men kom sig og sluttede bedst af frem mod pausen, hvor Kjerrumgaard pandede bolden på overliggeren blandt flere gode OB-indslag.

Den rutinerede angriber Bashkim Kadrii blev sendt i aktion fra anden halvlegs start, og siden fulgte midtbaneprofilen Rami Al-Hajj efter, men OB skabte trods tilføjelserne ikke alverden i første del af anden halvleg, hvor gæsterne valgte et i perioder dybt udgangspunkt.

Jonathan Amon ramte stolpen for Lyngby med knap et kvarter igen, men OB holdt sig i live til en slutfase, hvor der dog manglede både energi og kvalitet hos det desperate hjemmehold.

Du kan genopleve opgøret mellem OB og Lyngby i LIVE-bloggen herunder.