Et skænderi på en københavns café mellem fodboldspillerne Jon Dahl Tomasson og Thomas Rytter endte i en pinlig episode, hvor Tomasson spyttede på Rytter.

Et tilfældigt møde på en københavnsk café forleden mellem fodboldspillerne Jon Dahl Tomasson og Thomas Rytter udviklede sig hurtigt til en skænderi og en særdeles pinlig episode.

Optrinet, som foregik på Café Ketchup i København, endte med, at Jon Dahl Tomasson, der er fodboldlandsholdets viceanfører, spyttede sin tidligere landsholdskollega i ansigtet, oplyser Ekstra Bladet, som har talt med begge kombattanter.

Et øjeblik efter så de chokerede gæster på Café Ketchup, at Thomas Rytter svarede igen med at slå Tomasson i gulvet, hvorefter Rytter forlod stedet. De siger begge, at episoden er pinlig, og Jon Dahl Tomasson siger, at han er frygtelig ked af, hvad der er sket.

- Jeg er ikke vandt til at få noget at drikke, og når det sker, kan jeg åbenbart ikke styre mig, siger Jon Dahl Tomasson.

Ingen af de to kan huske præcist, hvorfor de kom op at skændes, men ifølge Thomas Rytter var det vistnok noget med, hvem der scorer flest mål.

Dagen efter episoden ringede Jon Dahl Tomasson til Thomas Rytter, og de to fodboldspillere blev enige om at slå en streg over episoden. Jon Dahl Tomasson spiller for italienske AC Milan, Thomas Rytter i den tyske bundesligaklub Wolfsburg. /ritzau/