Danmark vandt sensationelt 4-1 over England i PARKEN. De danske målscorere var: Jon Dahl, Rommedahl, Gravgaard og Søren Larsen. Stillingen var 0-0 ved pausen.

Efter fire minutter greb Daniel Agger fint ind og fik stoppet John Terry. To minutter senere havde Gravesen et langt indkast som Grønkjær snittede videre - men det var følen på tænderne hos begge hold.

Den første rigtige chance opstod efter 10 minutter, da Ashley Cole fandt Lampard ved straffefeltet, men hans spark voldte ikke Thomas Sørensen problemer.

Derimod var der mere smæk over et langskud fra David Beckham, som strøg lige udenom stolpen. En hurtigt dansk contra gav Jon Dahl chancen for at spille Claus Jensen til skud - men Claus sparkede langt over.

En skidt aflevering fra Thomas Sørensen blev opfanget af Beckham, der hurtigt sendte den ind foran mål. I andet forsøg havde Wayne Rooney chancen, men den danske målmand fik selv reddet resultatet af sin skidte pasning. Men England havde fået fat i spillet.

Efter den halve time blev Jermain Defoe spillet fri ved straffesparkspletten, men flot redning af Thomas Sørensen. Kampen største chance - og redning.

Helt uden muligheder var de rød/hvide nu ikke. Niclas Jensen havde et godt indlæg til Jon - men Robinson kastede sig flot frem i afleveringen og fik bokset bolden væk for næsen af danskeren.

0-0 efter første halvleg, hvor englænderne havde bolden mest, men hvor den danske indsats var godkendt.

Owen på banen

England satte Michael Owen på banen fra 2. halvlegs start i stedet for Defoe, og der blev også plads til veteranen David James i det engelske mål.

På det danske hold blev der plads til Mich. Gravgaard og Thomas Kahlenberg samt Dennis Rommedahl.

Og,og,og...! Efter et kvarters spil kom Danmark i front. Jon Dahl udenom fremstormende David James, helt ned til baglinien - og en flad aflevering ind til indskiftede Dennis Rommedal, der for frit mål bare behøvede at sætte foden på bolden 1-0.

Og bare tre minutter efter kom Danmark på 2-0. Det var en omvendt situation, hvor Rommedahl efter klumpspil kunne heade hen til Jon Dahl, der scorede.

Morten Olsen tog lige efter scoringen jubilar Jon ud - og ind kom Søren Larsen.

Men det var såmænd ikke ham, der bare minuttet efter (67.) gjorde det til 3-0.

Det var debutanten, FCKs Michael Gravgaard, der lynede med hovedet. Danmark foran 3-0. Englænderne var i chok.

Syv gyldne danske minutter. Fantastisk.

Claus Jensen, der havde spillet en flot kamp, blev udskiftet efter godt 72 minutter med Perez.

Tre minutter før tid fik England pyntet på resultatet. Rooney viste sin farlighed - og reddede lidt af Englands ære.

Troede de - for der var altså lige en dansker, der hed Søren Larsen.

Og han ville også godt vise, at han var kommet ind. 4-1 - på en flot stikning fra Perez - og så var den fest forbi.