Hos Bedre Nætter og Sengetid fortsætter de udsalgene. Du kan spare op til 68% på luksus- og kontinentalsenge - hvilket giver dig rabatter på mange tusind kroner, så du kan sove bedre.

Skal du sove bedre i det nye år? Så skal du slå vejen forbi Bedre Nætter eller Sengetid.dk, der har stort udsalg på flere af deres senge.

Du kan fx. spare mange penge både kontinental og elevationssenge, så du får bedre nattesøvn og komfort - og derudover pynter de også i dit soveværelse. Hos Bedrenætter kan du lige nu spare op til 68% og hos Sengetid.dk kan du spare op til 61%. Men man skal slå til hurtigt, for deres mest populære senge bliver hurtigt udsolgt.

Tre tips til at sove bedre:
Er du træt af at tælle får? Bare rolig, der findes andre måder, hvorpå du kan sikre din nattesøvn.

1: Få en fast søvnrytme
Du kan forbedre din søvn markant, hvis du går i seng og står op på samme tidspunkt hver dag - også i weekenden. Med faste sengetider vil kroppens naturlige søvnfaser tilpasse sig, så du ikke sover så tungt på det tidspunkt, hvor du skal op. Det gør, at du er friskere, når du vågner.

2: Sørg for, at din seng ikke ødelægger din søvn
Hvis du sover i en gammel seng eller en seng, der ikke passer til dig, kan det også gå ud over søvnen. Hvis ikke sengen giver den rigtige støtte, vil du ofte vende og dreje dig mere. Det kan gøre, at din søvn bliver mere overfladisk

3:Sover du i de rigtige omgivelser?
Lys, larm og forkert temperatur er store syndere, når det komme til dårlig nattesøvn. Vores hjerne producerer det vigtige søvnhormon melatonin, der hjælper os med at sove godt om natten.

Husk at både Bedre Nætter og Sengetid tilbyder 100 dages prøvetid, så du i god ro og mag kan teste sengen, gratis levering af din nyindkøbte seng og fri retunering eller ombytning, så hvis sengen efter de 100 dage ikke var helt, hvad du håbede på, så kan du hurtigt og gratis få byttet den til en ny eller helt returnere købet.

Det bedst tilbud hos Bedre Nætter
Venus Motion kontinentalseng hos Bedrenætter
Spar: 17.000 kr!

Sengetid.dks bedste tilbud
Dreamline luksus komfort
Spar: 26.000 kr!

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.