Lyt til artiklen
Popstjernen Medina beklager overfor de mange fans, der torsdag aften blev mast foran scenen, da hun optrådte ved Distortion.

På Facebook udtrykker hun medfølelse over for de mange, der blev klemt foran scenen og lover, at hun og hendes crew vil forsøge at undgå noget lignende i fremtiden.

Ifølge Københavns Politi var omkring 20.000 mennesker samlet for at høre popdivaen, da hun gav en knap femten minutter lang koncert under torsdagens Distortion på Vesterbro i København.

crowd 1


Under hele Medinas optræden opfordrede Københavns Politi flere gange - blandt andet via Twitter - publikum til at lade være med at skubbe og mase. Ordensmagten advarede også mod det såkaldte mosh pitting, hvor publikum kaster sig aggressivt ind i hinanden foran scenen.
 
En håndfuld piger blev så slemt tilredte, at de måtte behandles i ambulancer bag scenen.Efter koncerten skrev Medina på Facebook, at hun var ked af tumulten.

- Jeg vil gerne udtrykke min aller største medfølelse og kærlighed og god energi til jer, der desværre kom til skade de 13 minutter, jeg var på scenen. Jeg håber ikke, det er slemt, og jeg håber, vi ses en anden gang under forhåbentlige bedre omstændigheder: I er i mine tanker, og jeg lover, at vi vil tage større hensyn til dette i fremtiden, så det ikke sker igen. Tak fordi I kom. og godnat fra mig.