Lyt til artiklen

Skal Manchester United skille sig af med Cristiano Ronaldo?

I disse dage går spørgsmålet igen og igen i England efter flere episoder, der har gjort det klart, at den portugisiske superstjerne ikke længere ønsker at være i klubben.

Hidtil har meldingen fra træner Erik ten Hag været, at man ønsker at beholde topscoreren. Men sådan forholder det sig ikke mere.

Det skriver The Times.

Siden sæsonstarten har Cristiano Ronaldos opførsel langtfra været eksemplarisk, da han eksempelvis ikke rejste med resten af klubben til Bangkok, hvor holdet skulle på tur, inden sæsonen gik i gang.

Derudover har klubbens største stjerne angivelig også ytret ønske om at spille Champions League i denne sæson. Og det ønske kan ikke opfyldes i Manchester United, der endte på sjettepladsen i Premier League i fjor og skal spille Europa League.

Derfor åbner storklubben nu for et salg af Ronaldo. Der kan dog komme lidt i vejen for et skifte.

Angriberen modtager nemlig en ordentlig løncheck, der kan være svær at matche i andre klubber. Især Ronaldos alder taget i betragtning. Han bliver 38 år til februar og må derfor formodes at være en mand, som ikke har sine bedste fodboldår foran sig.

Portugiseren skrev onsdag på de sociale medier, at han snart ville fortælle 'sandheden' om, hvad der foregår. Her tordnede han i en kommentar på Instagram over medierne og gav udtryk for, at 95 procent af historierne om ham er usande.

Cristiano Ronaldo kom til Manchester United sidste sommer og har kontrakt indtil sommeren 2023.