Sikke en kamp!

Det var ikke kønt, men der var drama for alle pengene, da Luton Town vandt playoff-finalen over Coventry City og dermed sikrede sig oprykning til Premier League fra næste sæson.

Og naturligvis også et kæmpe beløb på omkring 1,5 milliarder danske kroner.

Kampen endte 1-1 i ordinær spilletid efter scoringer fra Jordan Clark og Gustavo Hamer.

Fansene var i ekstase på Wembley.
Fansene var i ekstase på Wembley. Foto: ADRIAN DENNIS

Men da kampen skulle afgøres lørdag, røg den i forlænget spilletid, hvor Luton gik fra himmel til helvede på få sekunder.

Joe Taylor troede lige, at han havde sikret oprykning til Luton i de døende minutter, men efter vild fejring annullerede kampens dommer, Michael Oliver, målet, grundet hånd på bolden.

Se den bizarre situation i videoafspilleren øverst i artiklen.

Dermed stod kampen stadig 1-1 efter to gange 15 minutter og røg derfor i straffesparkskonkurrence.

Her trak Luton det længste strå i en vild straffesparkskonkurrence, hvor begge hold scorede på de første fem spark ud af fem mulige.

Luton scorede også på det sjette, men her brændte Coventrys Fankaty Dabo, og dermed kan Luton nu fejre, at det hedder Premier League efter sommerferien.

Med oprykningen til den bedste engelske række venter dermed også et ganske særligt besøg for de resterende Premier League-klubber.

Lutons stadion fra 1905, Kenilworth Road, har plads til knap 11.000 tilskuere og bliver dermed det mindste nogensinde i den bedste engelske række.