Spændte SKAM-fans venter i øjeblikket på, at det bliver mandag den 10. april klokken 13:28.

Her bliver det muligt at følge den nye hovedperson Sana i det første klip af sæson fire af den norske hitserie, mens du på søndag kan se det fulde første afsnit på DR3.

Det er dog allerede meldt ud, at sæson fire blive den sidste, og nu løfter seriens skaber, Julie Andem, lidt af sløret for, hvorfor det ikke skal blive til mere. Og det lader til, at holdet bag er ved at være brændt ud, indikerer Andem på sin Instagram-profil.

'Skam har været et 24-timers job. Det har hele tiden været sjovt at lave, og jeg tror, at det har sikret, at serien har et overskud, og at det, som sker i Skam-universet føles overraskende og morsomt. Nu har vi besluttet, at det ikke kommer mere Skam til efteråret. Og selv om jeg ved, at en del vi blive sure og kede af det, er jeg helt sikker på, at det er den rigtige beslutning,' skriver Julie Andem.

Håkon Mårslet fra NRK, der står bag Skam, bekræfter ligeledes det hårde arbejde, som holdet bag serien har lagt i projektet.

»Det har været en ekstremsport at lave Skam med et utrolig dedikeret team, som arbejder 24/7 med høje kvalitetskrav. Det har været naturligt for serieskaberen Julie Andem at runde af nu,« siger Mårslet til VG.

Til gengæld lader det til, at serien kommer til at lukke med et brag - til stor glæde for Skam-fansene.

'Men er i klar til Sana eller hvad? For nu kommer lortet til at gå ned,' slutter Julia Andem sit Instagram-opslag med.

Andre læser også