Lars Elstrup tager bukserne og underbukserne af. Herefter ryger jakken, halstørklædet og t-shirten. Til sidst står han helt afklædt på badebroen. Det er tid til dagens nøgendukkert.

- Da jeg var fodboldspiller, føltes det helt naturligt, at man smed tøjet, når man kom ind i omklædningsrummet. Hvorfor kan man ikke have det sådan alle steder, spørger Lars Elstrup og sætter sig til rette på en solvarm sten ved Lynetten på Amager.

Efter sin landsholdskarriere er Lars Elstrup blevet fotograferet i dametøj og siddende næsten nøgen på Trafalgar Square i London.

SE BILLEDERNE: EM-helten der vendte livet på hovedet

Han tiltrak også opmærksomhed, da han stod midt på gågaden i Odense med et blåt reb omkring sig.

Episoderne betegner han selv som 'happenings', og Lars Elstrup er ikke færdig med at provokere, siger han. Det, synes han nemlig, er rigtig sjovt:

- Jeg er i gang med at skrive en bog om mit liv, og jeg har tænkt, at jeg for at gøre reklame for den kunne løbe nøgen hen over OBs stadion. Så kunne jeg råbe til nogen af dem, jeg kender på banen: 'Hey spil mig lige'.

Er du egentlig skør, Lars?

- Jeg betragter ikke nogen mennesker som skøre eller psykisk syge eller maniodepressive. Jeg har altid følt, at jeg er normal.

De fleste mennesker ville finde det meget ydmygende at blive anholdt. Hvordan havde du det, når du endte i håndjern?

- Det var gode oplevelser, og når jeg tog fra arresten, så stillede jeg mig op i et blåt reb igen. Det var en sjov oplevelse.

Men bekymrede det dig ikke, at du ødelagde den status du havde som fodboldhelt?
 
- Jamen det image var jo intet værd for mig. Det var slet ikke mig at være fodboldhelt. Tværtimod gjorde det, at jeg kom i krise og ikke kunne smile.

Havde du det så bedre, da du blev fotograferet i dametøj?

- Ja bestemt. Meget bedre.