(Foto: Nils Meilvang)
(Foto: Nils Meilvang)

Bjarne Riis og den tidligere Saxo Bank-direktør Lars Seier Christensen ønsker at blive en del af cykelsportens World Tour med et hold allerede fra 2017.

Det har de torsdag over middag afsløret på et pressemøde i København.

»Målsætningen er 2017, men skulle det være 2018, tager vi det med. Der er nogle gængse ting, som skal til, hvad angår licens osv.,« siger Bjarne Riis på pressemødet.

Det holdes på Hotel D'Angleterre i hjertet af København, hvor det altså endeligt er blevet afsløret, hvilke planer de to har gået og puslet med.

FØLG PRESSEMØDET LIVE HER

Bjarne Riis har ikke været en del af cykelsporten, siden han for lige godt et år siden blev fyret fra Tinkoff-Saxo Team-holdet af ejer Oleg Tinkov.

På pressemødet har Bjarne Riis fortalt, at 'de har sat penge ind, vi vurderer er nødvendige for nu.'

abj

I forhold til mulige investorer og samarbejdspartnere vil parret ikke kommentere på, hvem de taler med. Dermed er der altså heller ingen kommentarer til, om prins af Bahrain Nasser bin Hamad Al Khalifa skulle være en del af projektet.

Men Bjarne Riis vil gerne bekræfte, at han kommer til at være en fremtrædende del af holdet.

»Det ville jo være sindssygt ikke at udnytte mine kompetencer. Når jeg er en del af det hold, så bliver det i en ledende rolle,« siger Bjarne Riis på pressemødet.

MEGET MERE PÅ BT.DK FØLGER

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.