Formanden for Farum Boldklub A/S har ikke lyst til at diskutere selskabets regnskab på denne side af torsdagens generalforsamling.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>»Jeg kan overhovedet ikke gå ind i kommentarer til regnskabet før generalforsamlingen. Det har jeg ikke nogen mulighed for, og det er jo aktionærerne, vi skal besvare spørgsmål for først og fremmest,« siger formanden.

Han ønsker heller ikke at kommentere ledelsens egen beskrivelse af selskabets yderst usikre fremtid, såfremt en række tiltag mislykkes.

»Det står jo, som det står. Det eneste, jeg kan sige, er, at vi i ledelsen føler os meget fortrøstningsfulde i forhold til, at virksomheden er på ret kurs.

Vil det sige, at du mener, at der er overensstemmelse mellem jeres pressemeddelelse om regnskabet og det, der står i selve regnskabet?

»Ja, det mener jeg,« siger Hans Carl Nielsen.

Svæver i vinden

Yderligere kommentarer fik B.T. ikke ud af Farum-formanden. Avisen ville ellers blandt andet gerne have stillet Hans Carl Nielsen spørgsmål om det ulovlige aktionærlån, som omtales i regnskabet, ligesom det kunne have været interessant at vide, om klubbens redningsmand med indskud af op mod 5,5 mio. kroner er identisk med Svend Petersen.

Svarene svæver altså fortsat i vinden, og i mellemtiden er det forsinkede regnskab fra Farum Boldklub A/S det eneste faste holdepunkt til en belysning af klubbens økonomiske situation.

Tidligere var det eks-formand Peter Brixtofte, der egenhændigt kørte klubben. Og af årsberetningen fremgår det, at bestyrelsen i løbet af 2001 og så sent som den 7. februar i år (dagen efter B.T. begyndte sine afsløringer af Peter Brixtoftes misrøgt af Farum) af Peter Brixtofte fik fremlagt regnskabsresultater, som viste et mindre overskud.

»Dette var imidlertid baseret på en række forventninger, som har vist sig ikke at kunne holde,« fremgår det lakonisk af årsberetningen.

kimi