Grev Ingolf er ikke i tvivl om, at hans pensionsordning væltede omkuld, da orkanen jævnede en stor del af hans 85 tønder land granskov med jorden.

Det store skovareal, der repræsenterer en værdi af flere hundrede tusinde kroner, er en del af hans ejendom "Egeland" ved Starup mellem Kolding og Vejle.

Ejendommen driver han med grevinde Susie, som er mest ked af, at 14 store flotte træer, blandt andet ahorntræer, er blevet orkanens offer i Egelands parklignende have.

"Storme i 1967 og 1981 havde fat i skoven, men nu er resten ryddet komplet. Man kan vist roligt sige, at den skov har været min pensionsordning. Men den smuttede på rekordtid. Det er trist og et meget sørgeligt syn" siger grev Ingolf til B.T. og fortsætter:

"Der er kun én ting tilbage. Smøge ærmerne op og komme i gang med at rydde skoven for de fældede træer og så få plantet nyt. Men jeg må erkende, at jeg ikke kommer til at se en stor skov mere på mine arealer."

Grev Ingolf har i lighed med andre ejere af private skove fået brev fra Skovejernes forening, der maner til besindelse. Det drejer sig om at få det bedste ud af de træer orkanen fældede. Sav træet op, få det stablet og så undgå paniksalg.

"Stormen tog også 14 af de store træer i vores dejlige have. Det er ærgerligt, men vi må jo se at få det bedste ud af det", slutter greven.