Lasse Gutte måtte selv finde ud af, at bil-tilbud var fuld af fælder.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Lasse Gutte har stadig ikke fået den bil, ejendomsmægleren Peter Norvig lovede ham helt tilbage i august. En lille, lækker MINI Cooper, som han kunne køre i for beskedne 39 kr. om dagen, hvis han købte en lejlighed i »Porthuset« i Ørestad.

Men efterhånden kan det være det samme, mener han. Peter Norvig kan beholde sine øser.

- Efter at vi fik tilbuddet om bilen, har jeg fundet ud af, at vi højst må køre 10.000 kilometer om året i den. Ellers koster det 2.50 kr. pr. kilometer, har vi fået at vide. Men vi har aldrig fået noget på skrift om det fra Peter Norvig - det har vi bare fået at vide af forhandleren, da vi selv ringede til ham, fortæller Lasse Gutte, 27.

Det samme gælder den selvrisiko, der er på bilerne. Den lyder på 25.000 kroner. Heller ikke dét har Lasse Gutte hørt om, før han selv ringede til forhandleren.

I købstilbuddet stod der blot:

- Alle, der køber en bolig i Porthuset får en MINI at køre rundt i, indtil huset står færdigt. Pris 39 kr. pr. dag inklusiv service, forsikring og afgifter.

Ikke ét ord om svimlende selvrisiko og kilometer-kontrol.

- 10.000 kilometer er jo hurtigt kørt. Så lige pludselig kan det slet ikke betale sig at tage imod bilen. Vi kan jo lige så godt gå ud og købe bilen selv, siger han.

Dropper bil-fif
Derfor er det også med glæde, at Lasse Gutte modtager nyheden om, at Peter Norvig nu har droppet sit bil-fif for at lokke kunderne i hus.

- Lige nu tror jeg slet ikke på, at bilen overhovedet kommer. Derfor er vi også gået i gang med at kigge på en bil selv. Hvis de ringer og siger, at nu har de en bil til os, så kan de sgu beholde den.

Både Lasse Gutte, hans bror og hans far har benyttet sig at Peter Norvigs tilbud og underskrevet en købsaftale med Porthuset. Siden har de tre givet hinanden små legetøjs MINI Coopere i fødselsdagsgaver.

Om den virkelige model nogensinde dukker op, det vil tiden vise.

bhj@bt.dk