Kendte

Hillary Clinton kigger dybt i Christina Aguileras kavalergang

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Ja, det var heller ikke fordi, at Aguilera havde taget den mindst nedringede kjole på den dag. Foto: PAUL J. RICHARDS
Om der er en særligt ondsindet fotograf, der fik opgaven og har sendt de værste billeder ud til billedbureauerne, eller om Hillary Clinton havde en virkelig dårlig fotodag, er op til enhver at give deres bud på. Men dette er vel ikke ligefrem det mest flatterende billede af den amerikanske udenrigsminister. Foto: PAUL J. RICHARDS

Christina Aguileras svulmende frontparti er stærke sager for de fleste. Selv den amerikanske udenrigsminister har svært ved at holde øjnene fra det

Ved en prisuddeling i det amerikanske udenrigsministerium i aftes var Christina Aguilera iført en kjole med en dyb udskæring, der ikke skjulte meget af hendes frodige barm.

Anledningen var at, Aguilera skulle hyldes med en George McGovern Leadership Award for sin indsats mod sult i verden. I 2010 blev Aguilera nemlig udnævnt som ambassadør for FN's fødevareprogram, og har siden gjort et stort stykke arbejde for at bekæmpe hungersnød.

Læs også: Se billederne: Christina Aguilera har fået hvepsetaljen igen

Hillary Clinton holdt en tale for sangerinden, der siden 2007 har indsamlet cirka 660 millioner kroner til bekæmpelse af hungersnød.

Lige inden prisfesten i Washington DC tog Aguilera sig tid til at gå på Twitter. »Jeg er stolt af at kunne bruge min stemme i det godes tjeneste og hjælpe folk fra sult til håb,« skrev hun.

Læs også: Christina Aguilera: Min kæreste elsker min krop

Christina Aguilera er aktuel som dommer i den amerikanske udgave af Voice, men på det seneste har offentligheden interesseret sig mere for hendes stigende vægt - og ja, hendes kavalergang.

Relaterede

Det læser andre