Kendte

Eastwood-kiks bliver internet-trend: Har du hørt om 'eastwooding'?

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Clint Eastwoods lidt underlige Obama-stunt torsdag aften d. 30 august er nu blevet et internetfænomen Foto: STAN HONDA

Da Dirty Harry-skuespilleren Clint Eastwood på republikanernes konvent i USA talte til en tom stol, hvor præsident Barack Obama skulle forestille at sidde, skabte Clint'en en af de nyeste og mest populære trends på internettet.

Twitter, Facebook og andre sociale medier bugner af folk, der uploader billeder af tomme stole. Fænomenet hedder Eastwooding efter hovedpersonen.
Da Clint Eastwood, der støtter den republikanske præsidentkandidat Mitt Romney, torsdag 30. august var på scenen under det republikanske konvent, gjorde han brug af sit skuespil.

Han foregav på scenen at have en samtale med Barack Obama om hans politiske mål og ambitioner. Præsidenten var der bare ikke, der var kun en tom stol. Den ubesatte stol skulle være et symbol på en Barack Obama, der er usynlig i politik.
 

Læs også: VIDEO: Her ydmyger Clint Eastwood sig selv på direkte TV

Eastwood snakkede med stolen, stillede den spørgsmål og kom endda ud i en regulær diskussion, hvori Eastwood påstod, at Obama bandede.

Til stede var en stor flok publikummer, der forvirrede og lettere måbende kiggede med.

Læs også: Her går amerikanerne Twitter-amok over Clint Eastwoods stunt

Allerede torsdag aften var der mange morsomme stole-billeder, og trenden er altså fortsat i dag. Den amerikanske præsident er endda selv hoppet med på vognen. Kort efter Eastwoods mærkværdige optræden torsdag aften uploadede Mr. Obama et billede af sig selv i en stol med ordene: 'Denne stol er optaget'.

Clint Eastwood har ikke udtalt sig om den nye trend.

Relaterede

Det læser andre