KØB PLUS!

Eastwood-kiks bliver internet-trend: Har du hørt om 'eastwooding'?

Da Dirty Harry-skuespilleren Clint Eastwood på republikanernes konvent i USA talte til en tom stol, hvor præsident Barack Obama skulle forestille at sidde, skabte Clint'en en af de nyeste og mest populære trends på internettet.

Twitter, Facebook og andre sociale medier bugner af folk, der uploader billeder af tomme stole. Fænomenet hedder Eastwooding efter hovedpersonen.
Da Clint Eastwood, der støtter den republikanske præsidentkandidat Mitt Romney, torsdag 30. august var på scenen under det republikanske konvent, gjorde han brug af sit skuespil.

Han foregav på scenen at have en samtale med Barack Obama om hans politiske mål og ambitioner. Præsidenten var der bare ikke, der var kun en tom stol. Den ubesatte stol skulle være et symbol på en Barack Obama, der er usynlig i politik.
 
VIDEO: Her ydmyger Clint Eastwood sig selv på direkte TV

Eastwood snakkede med stolen, stillede den spørgsmål og kom endda ud i en regulær diskussion, hvori Eastwood påstod, at Obama bandede.

Til stede var en stor flok publikummer, der forvirrede og lettere måbende kiggede med.

Allerede torsdag aften var der mange morsomme stole-billeder, og trenden er altså fortsat i dag. Den amerikanske præsident er endda selv hoppet med på vognen. Kort efter Eastwoods mærkværdige optræden torsdag aften uploadede Mr. Obama et billede af sig selv i en stol med ordene: 'Denne stol er optaget'.

Clint Eastwood har ikke udtalt sig om den nye trend.