Adama Tamboura fra Randers stod for oplægget, da Mali spillede 1-1 mod DR Congo. Derfor avancerer Mali fra gruppe B sammen med Ghana, der slog Niger 3-0.

Det blev Mali og Ghana, som nappede billetterne til kvartfinalerne fra gruppe B i African Cup of Nations.

Ghana spillede sig videre, da de vandt aftenens kamp mod Niger med 3-0. Der blev scoret to mål i første halvleg. Den tidligere Sunderland-profil Asamoah Gyan og Christian Atsu stod for de to mål. I starten af anden halvleg lukkede John Boye definitivt opgøret med 3-0-målet.

I gruppens anden kamp kunne Mali nøjes med uafgjort mod DR Congo på grund af Ghanas sejr. Det lykkedes også for Mali at hente det nødvendige point. 1-1 endte opgøret. DR Congo kom ellers foran med 1-0 efter bare tre minutter. Men Mamadou Samassa udlignede til slutresultatet ti minutter senere. Det var Randers-spilleren Adama Tamboura, der lavede oplægget til den vigtige scoring.