Rygterne har svirret længe, men nu er de to stjerners spidsede læber fanget af et kamera.

Kærligheden blomstrer påny imellem Justin Bieber og Selena Gomez. Det viser nyt foto af popparret.

Det skriver det amerikanske sladdermedie TMZ, der bakker påstanden op med et foto af det kyssende par.

Efter bruddet med The Weeknd i slutningen af oktober er den 25-årige popsangerinde blevet set sammen med eksen Justin Bieber ved adskillige lejligheder. Angiveligt har Selena brug for trøst efter det forliste forhold. Det tidligere par, der havde et stormfuldt parløb fra 2011 til 2015, har nu været i kirke sammen, cyklet ture sammen, ligesom de er blevet set på gaden sammen. Hånd i hånd.

Der har dog ikke været håndfast bevis på, at de to havde taget romancen op igen. Indtil nu.

Onsdag aften blev den genoptagne interesse imellem det tidligere kærestepar altså slået fast med syvtommersøm. Fotoet er taget i en skøjtehal i Los Angeles ved navn Los Angeles Kings Valley Ice Center, hvor den 23-årige Justin Bieber havde spillet ishockey. Her ser man så Selena Gomez læne sig ud over banden for at plante sine læber på Justins ditto. Hjelmen er løftet om i nakken for at give plads til et kys.

Billedet har fået fanssider til at koge. Opslag som dette er på få timer blevet delt tusindvis af gange på sociale medier som for eksempel Twitter.

The Weeknd sidder dog næppe derhjemme og mukker over, at Bieber og Gomez har fundet sammen igen. Han skal nemlig selv have gang i en af Justins ekskærester, da han dater modellen Yovanna Ventura, der så Bieber i romantisk øjemed tilbage i 2015.