Tidligere måtte man hanke op i sig selv og tale med sin partner, når forholdet begyndte at gå skævt. Men i dag har vi heldigvis internettet.

Parforholdet kan være en jungle, en følelsesmæssig rutsjetur og en rundrejse uden GPS. Men fortvivl ej! En bruger på det sociale medie Reddit har nemlig spurgt mændene på mediet, hvad kvinder gør, som kan kuldsejle et forhold. Og kvinder er tilsyneladende ikke mere unikke, end at mange af de samme problemer går igen.

EliteDaily har samlet de 10 bedste af mændenes velmenende råd til parforholdet.

1. Hun giver ham ikke plads

En mand, såvel som kvinde, skal have opmærksomhed. Men der er altså også en grænse, siger mændene.

'Når hun klistrer til en,' nævner en bruger på Reddit, som en uattraktiv tilbøjelig hos kvinden.

'Det jeg oftest oplever er, at hun vil være sammen med mig 24 timer i døgnet,' skriver en anden.

2. Hun overanalyserer alt, hvad han siger

Mænd er simple væsner. Siger han, at du ser dejlig ud i dag, så er det ikke fordi, du så mindre dejlig ud i går. Det er heller ikke ironisk. Det er simpelthen bare fordi, du ser dejlig ud. Ellers havde han holdt sin kæft, fortæller mændene.

'Hun leder efter det skjulte i det, fyren siger. Men generelt siger vi bare, hvad vi mener, eller også siger vi slet ikke noget,' siger en bruger.

3. Hun lægger ikke nok energi i at have sex med ham

'Ikke nok blowjobs.'

Så simpel kan kritikken lyde, hvis man spørger Reddit.

En anden bruger - gift, i øvrigt - forsøger dog at udpensle den lidt:

'Hun tænker ikke over, hvor stor effekt sex har på ham.'

4. Hun bliver sur, når han glemmer detaljer

'Hun bliver sur, når mænd ikke husker paratviden og ligegyldige detaljer, som på hvilken hylde, mælken skal stå i køleskabet - mens kvinder rutinemæssigt glemmer vigtig viden og detaljer, som passwordet til den fælles bankkonto,' siger en mandlig bruger.

5. Hun siger, hun har det fint, selvom det ikke er tilfældet

Det er åbenbart en skrøne, at mænd ikke gider tale om følelser. Spørger man de mandlige Reddit-brugere burde kvinderne nemlig tale meget mere om, hvad der sker i deres hjerner og hjerter.

'Hvis du har et problem med vores forhold, så hjælper det ikke at lade som om, der ikke er noget galt. Vær ærlig om dine bekymringer, og vi kan løse det samme,' lyder det.

6. Hun overreagerer på de mindste ting

Det kan dog også tage overhånd. Ikke alt skal resultere i et udbrud af følelser, skriver mændene. Ingen har sagt, at det skal være nemt at være i et parforhold.

'Når hun overreagerer på små ting - specielt hvis det bliver slået sammen andre ting, der gør konflikten større. For eksempel når hun bare forholder sig tavs, ringer til alle sine veninder og fortæller, hvor forfærdelig jeg er og så videre.'

7. Hun fortæller oftere om jeres forhold til vennerne end til ham

'For et par uger siden fandt jeg ud af, at min kæreste gennem fire måneder har fortalt sin veninde praktisk talt alt om vores forhold. Vi havde en rolig snak om det og kom videre, men det har ødelagt min tillid til hende. Og her taler jeg ikke engang om de super personlige ting som sex og skænderier, men endda også interne jokes og øjeblikke, som jeg troede, at vi bare delte os to. Hvorfor skal hendes veninde delagtiggøres i alle detaljerne?'

8. Hun giver for mange ultimatummer

Mænd gider ikke, når kvinderne giver dem et ultimatum. Ofte er det så irriterende, at de vælger den nemme løsning og skrider fra det hele, skriver en bruger, der ofte oplevede sin ekskæreste sige, at 'hvis ikke han kunne affinde sig med dit, så måtte han gøre dat'.

'Jeg fik nok, da jeg sagde, at jeg ikke syntes, jeg så hende nok, fordi hun havde for travlt. Hendes svar? 'Altså, jeg er arbejdsnarkoman, og det kommer ikke til at ændre sig, så hvis du vil have nogen, der bruger mere tid med dig, så find en anden.' Der fik jeg nok og sagde, at det ville jeg så gøre.'

9. Hun indrømmer aldrig, når hun tager fejl

En kvinde kan godt tage fejl. Helt, helt fejl. Men ikke hvis man spørger hende selv, siger mændene.

'Jeg har aldrig været sammen med en pige, som ville indrømme, når hun tog fuldstændig fejl. Det er altid også en lille smule mig. Nogle gange er du altså den eneste, der er årsag til, at noget er gået galt. Tag det ind, som jeg gør.'

10. Hun går ud fra, at han gør alt arbejdet

Kvinder forventer alt for meget af deres mænd. Faktisk begynder denne irriterende vane allerede, når der skal planlægges en date, siger mændene.

'Jeg skal få hende til at grine, vælge hvor vi skal tage hen og finde på interessante samtaleemner. Hvis hun er i humør til det, vil hun muligvis gengælde det', siger en bruger og tilføjer:

'Jeg har gjort en indsats for at gøre din aften god. Måske kunne du gøre det samme.'