Lyt til artiklen

Vreden er vakt på Østerbro.

Grunden til harmen er, at FCK gerne vil have en fan-zone mellem Parken og boligområdet Brumleby, der ligger bag endetribunen med de mest vokale fans af hovedstadsklubben.

Skal den anlægges, så kræver det en dispensation af lokalplanen.

Det har krævet en høring af naboerne, men den har fundet sted på et meget uhensigtsmæssigt tidspunkt, nemlig i sommerperioden fra 8. juli til 5. august. Det fortæller mediet ØsterbroLiv.

»Det er simpelthen så uanstændigt, at man foretager sådan en høring, når lokaludvalget og andre interessenter er på ferie,» siger Østerbro Lokaludvalgs formand, Allan Marouf.

Københavns Kommune har dog ikke svaret på kritikken.

Mediet har tidligere beskrevet, hvordan naboerne er stærkt bekymrede for, hvad det kan føre med sig, når flere tusinde samles lige der, mens Parken mener, at det vil komme området til gavn, at fansene nu samles.

FCK åbner deres såkaldte Fan Village fredag, når klubben møder Randers i Superligaen.

»Vi glæder os enormt meget til endelig at kunne byde vores fans velkommen i Fan Village sammen med Carlsberg,« siger FCK-direktør Jacob Lauesen til klubbens hjemmeside.

»Det har været længe undervejs, men vi synes, at vi er endt med en fantastisk god løsning, der gør, at Fan Village kan danne ramme om masser af gode oplevelser før og efter kampe herinde.«

FCK fejrer samtidig deres 30-års fødselsdag, og der kommer blandt andet musik i fan-området før kampen mod Randers.