De glemmer ikke lige navnet Kasper Kusk i Randers det næste stykke tid.

Tre gange i træk på knap 50 minutter lynede den giftige AaBer i 3-1 sejren over Randers, og han må håbe, at Morten Olsen har optaget mandagens Superliga-kamp, mens landstræneren selv var til Dansk Fodbold Award i Cirkusbygningen.

For så kan Olsen ved selvsyn se, at der findes andre spillere i Superligaen end Morten 'Duncan' Rasmussen med sans for at være på pletten og score, når der opstår en chance. Måske det kan bruges allerede på fredag, når Danmark - med Kasper Kusk i truppen - møder Norge.

På pletten var Kasper Kusk bogstaveligt talt i 6. minut, da han i et gennembrud klodset blev nedlagt af hjemmeholdets Tamboura helt nede ved mållinjen i højre side af straffesparksfeltet.

Kasper Kusk tog selv straffesparket - og brændte med et svagt skud på Peter Friis Jensen. Men fik dog en ny chance, da Randers-keeperen forlod målstregen alt for tidligt.

I anden omgang var der ingen slinger i afslutningen, og det var der heller ikke i 19. minut, da Kusk elegant driblede sig fri af Randers-forsvaret og scorede med et fladt skud.

Tredje kuskeslag faldt kort efter pausen, og så var både hattricket og AaB-sejren reelt i hus.

Det vil sige: Randers havde muligheder for at slå igen, og Martin Svensson scorede et smukt langkudsmål direkte på frispark med godt 20 minutter igen. Men generelt var kronjyderne uskarpe, når chancen bød sig, hvilket den gjorde flere gange i anden halvleg, og det forklarer mere generelt også, hvorfor Randers FC mål holde landsholdspause med enden plantet i bunden på en 10. plads, mens formstærke AaB efter tredje Superliga-sejr i træk lige nu er Superligaens eneste udfordrer til FC Midtjylland.

En sur Randers-dag sluttede i øvrigt med et rødt kort til hjemmeholdets Elmar Bjarnason, der lod følelserne løbe for frit efter dommer Lars Christoffersens mening, hvorefter Nicolaj Thomsen cementerede AaBs sejr til slutcifrene 4-1.