Peter Lundin, der sigtes for tripel-drabet på Marianne Pedersen og hendes to små sønner, lærte den 36-årige enke at kende, da han kom som kunde i bordellet "Fasanpigerne". Hér arbejdede førtidspensionisten Marianne Pedersen som prostitueret med speciale i sado-masochistisk sex.

Advokat Bjørn Lund Hansen, forsvarer for den mord-sigtede Peter Lundin, vil ikke udelukke, at Marianne Pedersens forsvinden kan have sammenhæng med hendes specielle arbejde på massage-klinikken.

"Hun har haft en stor omgangskreds af forskellige typer mænd via klinikken - også en del faste kunder.

Det giver mulighed for, at der er andre end den anholdte som er interessante," siger Bjørn Lund Hansen til B.T.

Derfor krævede han også sin klient løsladt i retten.

De seks "Fasanpiger" markedsfører massage-klinikken på internettet - hvor kunderne kan se både priser, vagtplaner og pigernes specialer.

Blonde Marianne Pedersen, der i præsentationen på "Fasanpigernes" hjemmeside gør sig seks år yngre, tog sig især af de kunder, der ønskede hård sex.

Via internettet kan kunderne sende e-mails til pigerne, hvis man har specielle ønsker.

Bordellet i kælderen på Nordre Fasanvej 239 var lukket i går - selv om hjemmesiden på internettet stadig reklamrede for "Fasanpigerne" og oplyste, at Marianne ville være på vagt fra klokken 17-01 lørdag.

"I dag er det disse piger der arbejder: Lily 11-17, Marianne 17-01," stod der på hjemmesiden i går, men døren var låst og telefonen blev ikke taget.

Marianne Pedersen og Peter Lundin blev kærester efter mødet på bordellet. Det skete for cirka seks måneder siden i en periode, hvor Peter Lundin var uvenner med sin gravide kone, Tina, og derfor var hjemløs og boede på herberg.

Parret blev gift i 1996 i det amerikanske fængsel, hvor han afsonede dommen på 20 år for mordet i 1991 på sin 59-årige mor.

Han brækkede halsen på moderen og gravede liget ned på en strand.

Sidste sommer besluttede de amerikanske myndigheder at løslade og udvise Peter Lundin efter kun syv års afsoning og han blev fulgt til Danmark af amerikanske fire marshals.

Foruden Marianne Pedersen arbejder fem piger på bordellet på Nordre Fasanvej, Amanda, Belinda, Charlotte, Lily og Kira.

Ifølge præsentationen på internettet har bordellet en "romantisk halvdel" til blid sex og en "avanceret halvdel" med gabestok, kors og kæder.

Bordellets "kryptiske rum" rummer et skelet, en kiste, tremmebur og lænker. Ifølge bordellets prisliste kan kunderne få ydelser fra 200 kr. for en gang simpel "svensk" til 1.200 kr. for en hel hyrdetime. -san