EM på hjemmebane. Det bliver ikke større. Vi har samlet alt det, du skal bruge for at vise opbakningen til landsholdet.

Vi har ventet og ventet, men nu sker det endelig. Europamesterskaberne i fodbold går i gang, og så endda med et dansk landshold, der spiller de indledende kampe på hjemmebane i Parken.

Antallet af tilskuere er desværre reduceret en hel del, men det kommer formentlig ikke til at påvirke folkestemningen. Landsholdet er i topform og gruppespillet virker relativt overkommeligt. Derfor er der al mulig grund til at være fyldt med optimisme.

Vi har fundet alt det, du skal bruge til sommerens kæmpe fodboldfest:

Landsholdstrøje

Landsholdets helt nye hjemmebanetrøje, med lydbølgerne fra “Der er et yndigt land” på for og bagside.

Køb trøjen til voksne her

Køb trøjen til børn her

Retrotrøje

Kortærmet t-shirt, der leder tankerne tilbage til 80’ernes legendariske landsholdstrøje.

Køb retrotrøjen her

Retro badeshorts

Vi krydser fingre for, at årets sommervejr bliver badevejr. Og så skal de danske farver selvfølgelig også luftes. Det kan ikke gøres bedre end i disse retro badeshorts.

Køb dem her

Træningstrøje

De danske sommeraftener kan blive kølige. Derfor er det godt at have en langærmet trøje klar, så du ikke misser kampe på grund af en forkølelse.

Køb træningstrøjen her

Komplet hjemmebanesæt til børn

Lad de mindste mærke fodboldeuforien i et sæt med både hjemmebanetrøje og shorts.

Køb sættet her

Biografi om landstræneren

Den her kan du godt nok ikke tage på, men du kan tage den i ørerene. Fodboldjournalist Morten Morten Glinvad har lavet en fremragende biografi om den danske landstræner Kasper Hjulmand. Du kommer helt tæt på Hjulmands nærmest kometagtige trænerkarriere, og så får du ikke mindst et facinerende indblik i hans fodboldfilosofi.

Hør Kasper Hjulmand - Fodbolddrømmer gratis her

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.