Fie Laursen var ikke ligefrem ked af, at hun skulle forlade junglen i aftenens afsnit af 'Divaer i junglen'.

I aftenens afsnit af ‘Divaer i junglen’ blev der sat et sidste punktum for Fie Laursens jungleeventyr, for Rikke, Caroline og Maja blev nemlig enige om, at de helst så Fie forlade junglen. Nu åbner Fie op om, hvordan hun har det med sit exit på sin blog.

–  Jeg var ikke ked af det eller følte mig knust over at ryge længere, for jeg var så pisse stolt af mig selv, og alt dét jeg havde formået at gøre i junglen. Jeg har brudt så mange grænser og oplevet noget, jeg aldrig troede, jeg skulle. Det er en ubeskrivelig oplevelse, jeg har haft, som jeg er så lykkelig for, men jeg tror også, at det var godt, at den sluttede dér, skriver Fie på sin blog.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører snyd i ‘Divaer i junglen’

Fie har tidligere fortalt sine læsere, at hun røg på hospitalet under sit ophold i junglen, efter at hun besvimede. Hun var derudover ramt at stor hjemve, og så havde dem, hun var tættest på i junglen, nemlig Janni og Sasha, begge to forladt programmet. Derudover var hun ked af, at holdene blev splittet op, da hun ikke rigtig havde et forhold til de andre piger.

– Jeg følte egentligt ikke, at jeg havde den største chance, men jeg lovede mig selv ikke at give op, så jeg prøvede at aftale noget med Caroline og Maja, som ikke lykkedes. Det var helt mærkeligt at ryge ud, fordi jeg var en blanding af ligeglad, men alligevel lettet, men også sur over at Maja stak mig i ryggen. Men på den anden side, så havde jeg også planer om at gå efter hende, og dér var jeg bare for langsom, skriver Fie.

LÆS OGSÅ: Efter jungle-krig: Janni og Caroline slutter fred

Ked af bitchfighten med Caroline

Efter at have set afsnittet, er Fie Laursen træt af, at hele bitchfighten med Caroline blussede op igen, da divaerne vendte hjem fra junglen.

– Jeg mente selvfølgelig de ting jeg sagde; at vores krig burde slutte, og når jeg ser afsnittet, er jeg også ked af, at den forsatte herhjemme. Jeg kan ikke lide hende, hun kan ikke lide mig – men jeg har ikke tænkt mig at forsætte noget mudderkast. Det var godt for mig at se afsnittet, hvor vi slutter fred, skriver hun.

Fie understreger, at den eneste grund til, at hun gav Rikke sin diamant var, at Rikke ikke havde løjet for hende. Du kan læse resten af Fies blogindlæg her, hvor hun også fortæller lidt om, hvad der skete de efterfølgende timer efter hendes exit.

‘Divaer i junglen’ løber atter over skærmen på mandag klokken 20.00 på TV3.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Dét laver min kæreste

LÆS OGSÅ: Fie og Frederik: Vi tager afstand fra ‘Paradise Hotel’ og paradisoerne

​Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.