Den 38-årige, der gennem den seneste tid har kontaktet Christel Ravns 14-årige datter på det sociale unge-netværk Arto, afviser kategorisk, at han skulle være pædofil.

- Havde jeg været pædofil og en lumsk type, så var jeg jo ikke stået frem på Arto med billede og alder, siger den 38-årige mand til BT.

Billedet af ham er i skrivende stund blevet delt på Facebook mere end 12.000 gange, og det er på baggrund af dette, at manden føler sig hængt ud som 'børnelokker'.

Billedet er vedhæftet denne artikel, men vi har valgt at maskere manden. Han frygter for sit liv og fortæller, at han ikke tør gå udenfor en dør.

Torsdag fortalte den 38-årige til BT, at han godt kunne forstå, at forældrene blev nervøse, når han skrev til deres børn.

- Men der er ikke noget forkert i mine beskeder, sagde han og forklarede, at han bare godt kan lide at snakke med folk i alle aldre.

Efter, at Christel Ravn er stået frem i medierne, har hun fået mange henvendelser fra forældre, hvis børn også er blevet kontaktet af den 38-årige mand, som skulle have skræmt dem fra vid og sans.

Men over for BT afviser manden, at han nogensinde skulle have foretaget sig noget ulovligt overfor mindreårige.

- Det kan jeg godt garantere, det har jeg ikke, siger han.

Men han indrømmer, at han har bedt flere børn om deres mobilnumre, og at han har sendt private beskeder til dem.

- Jeg har fået nogle telefonnumre og sms'et med nogle stykker. Men det er længe siden, siger han til BT.