Reality-baben Irina Babenko går all-in og smider tøjet på sin Instagram-profil.

Det er ikke første gang, at kameraet fanger Irina Babekos nøgne krop. For fire år siden kunne seere af tv-programmet ‘Fristet - hvor langt vil du gå?’, der blev sendt på TV3, se den tidligere skøjte-darling dyrke sex med sin daværende kæreste, Kasper.

Siden dengang har hun fået sig en profil på det sociale medie Instagram. Og hvis man kigger lidt på den profil, kan man se, at hun ikke er bleg for at vise sin krop frem. Mest afslørende er billeder af reality-baben i bikini.

Altså lige indtil nu. For på det seneste billede, som vinderen af første sæson af ‘Divaer i Junglen’ har lagt på sin Instagram-profil, smider hun det hele - undtagen skoene.

Liggende i det, der ligner en seng, er der ikke meget overladt til fantasien. Et par krydsede fødder dækker dog for de mest intime steder.

Tidligere har den ukrainsk fødte babe lagt billeder på sin Instagram-profil fra premieren på den seneste Star Wars-film.

Her var Irina Babenko tydeligvis inspireret af karaktererne fra filmen om stjernekrigen, da hun mødte op på den røde løber.