For to måneder siden slog hun op efter 18 års samliv.

Og nu er situationen blevet endnu værre for Tori Spelling, der er kendt for sin rolle i den populære serie 'Beverly Hills 90210'.

For tv-stjernen er indlagt på hospitalet på fjerde døgn. 

Det skriver amerikanske TMZ på baggrund af Spellings Instagram-story.

Foto: Instagram
Vis mere

Det er ikke mange oplysninger, som Tori Spelling giver, men i indlægget skriver hun: 

"4. dag her, og jeg savner mine børn så meget."

'Taknemmelig og så stolt af mine stærke, modige, robuste og venlig-helt-indtil-kernen-børn, der forbliver positive, uanset hvad der kommer min vej.'

Tori inkluderede et foto af sin hånd med et drop i.

Hun afslørede ikke, hvorfor hun var på hospitalet, men hendes hospitalsarmbånd fortæller, at hun blev indlagt den 17. august.

Bruddet og tiden efter har været hårde for Tori og familien, og for et par uger siden opstod der stor bekymring, da Tori og hendes børn blev set uden for en autocamper. Dette satte straks spekulationer i gang om, at de boede i bilen.

Spelling dannede i en del år par med Dean McDermott.

Men parret er nu fortid, og de to stjerner er gået hver til sit.

Det bekræftede McDermott i et opslag på Instagram.

'Det er med stor sorg og et meget, meget tungt hjerte, at jeg og Tori Spelling har besluttet at gå fra hinanden og starte vores egne rejser efter 18 år sammen og fem vidunderlige børn.'

'Vi vil fortsætte med at arbejde sammen som kærlige forældre, vejlede og elske vores børn gennem denne svære tid. Vi beder jer respektere vores privatliv, og vi bruger denne tid til at omgive os med kærlighed og til at arbejde igennem dette. Tak for al støtten og kærligheden,' fortsætter skuespilleren.