Ikke den fedeste kamp at få debut i. Så kort kan Nicklas Helenius beskrive debuten på det danske landshold.

AaB's spydspids fik onsdag aften debut på det danske landshold. På forhånd var der snakket i krogene om, at Nicklas Helenius skulle afprøves længst fremme i Morten Olsens formation, så man fik en ny mulighed at spille på i forhold til den kommende VM-kvalifikationskamp mod Tjekkiet, hvor Nicklas Bendtner er ude med karantæne.

Helenius fik 45 minutter på banen i anden halvleg, hvor slovakkerne vendte slagets gang med tre mål til slutresultatet 3-1, og det var selvfølgelig en omstændighed, der satte en naturlig dæmper på humøret hos den aalborgensiske debutant.

- Jeg er godt tilfreds med min egen indsats, og jeg fik vist, hvad jeg kan, synes jeg. Men at tabe 3-1, det er selvfølgelig super nederen. Og en nederen debut, hvor vi smed føringen i anden halvleg, så det var lidt op og ned, synes jeg, sagde han til tipsbladet.dk efter kampen.

Helenius er mere end klar til at tage kampen op og sætte sig på angrebspladsen i Olsens formation.

- Selvfølgelig vil jeg gerne spille den kamp, hvis det er det, Morten vil have. Det ville være dumt at sige nej, sagde han.

Helenius gav flere prøver på sit talent og fik blandt andet sat en stor dobbeltchance til Kasper Lorentzen og Lars Jacobsen i scene i anden halvleg.

Kampen mod Tjekkiet den 8. september.

tipsbladet.dk

  

Andre læser også