Tre danskere var med, da Chelsea tog en sikker sejr over chanceløse Huddersfield.

Jonas Lössl har etableret sig som førstevalg i Premier League-klubben Huddersfield, men den danske målmand vil næppe se tilbage på tirsdagens møde med Chelsea med stor begejstring.

For det første tabte oprykkerne foran egne fans med 1-3, og for det andet var Lössl direkte involveret i det mål, der satte gæsterne i gang midt i første halvleg.

Keeperen skvattede, da han skulle sparke bolden væk, hvilket betød at den ikke fik fart nok på. Victor Moses headede kuglen tilbage i farezonen, hvor Tiemoue Bakayoko kunne bringe favoritterne foran.

Et defensivt Huddersfield-hold havde ikke idéerne til at true Chelsea, og kampen blev reelt afgjort, da Willian headede Marcos Alonsos indlæg i nettet til 2-0 kort før pausen.

Pedro øgede forspringet med sit holds tredje mål fem minutter inde i anden halvleg, og derefter skete der ikke meget, indtil Laurent Depoitre reducerede på hovedstød i overtiden.

Huddersfield havde ud over Lössl også Mathias "Zanka" Jørgensen med i hele kampen, mens Chelseas Andreas Christensen blev byttet ud ti minutter før tid efter en sikker præstation i sejrherrernes defensiv.

Tirsdagens kampe bød også på endnu en sejr til upåagtede Burnley, der kun har scoret 16 mål i 17 kampe, men alligevel befinder sig helt oppe på fjerdepladsen i rækken.

Burnley vandt med 1-0 hjemme over Stoke på et sejrsmål scoret af Ashley Barnes i 89. minut.