Begejstret varehuschef jubler efter en heldig kunde vandt rekord-gevinsten i Lotto.

Sent fredag begyndte varehuschef Claus Ljungdahls telefon pludselig at kime og beskederne væltede ind. Det viste sig, at en heldig kunde havde vundet 315 millioner kroner på en Lotto-kupon købt hos Kvickly i Prøvestenscentret i Helsingør.

Foto: Mads Korsager
Vis mere

»Det er helt vildt, at det kan ske. Jeg er vildt begejstret på vinderens vegne. Jeg er også lykkelig, for det giver rigtig meget god omtale af vores butik«, siger varehuschef Claus Ljungdahl, der stod tidligt op lørdag morgen for at forberede butikken på den store fejring.

Læs også:

Butikken er blevet pyntet og folk fra Danske Spil møder frem med en stor check i løbet af formiddagen.

Foto: Mads Korsager
Vis mere

»Jeg er sikker på vi får en dag, hvor både medarbejdere og kunder kommer til at tale om dette. Det kommer til at give energi for alle, så for os er dette en ren win-win-situation«, siger Claus Ljungdahl.

Han forklarer, at vinderkuponen er blevet solgt i butikkens kiosk, der er det eneste sted i filialen, hvor Lotto-kuponer bliver langet over disken. Vinderen har i skrivende stund endnu ikke henvendt sig, forklarer Claus Ljungdahl.

Læs også:

»Der er ingen tvivl om, at alle i Helsingør taler om dette i dag. Alle vil spørge, ‘er det dig, der har vundet?’ Der bliver lavet meget sjov ud af det, og sådan skal det jo også være«, siger varehuschefen fra Kvickly i Prøvestenscentret.

Her blev kuponen købt.
Her blev kuponen købt. Foto: Mads Korsager
Vis mere