Der er store bekymringer for 365discount, selv om det under weekendens landsråd i kriseramte Coop efter alt at dømme bliver besluttet, at energiselskabet OK bliver del af ejerskabet af dagligvarekoncernen, og der dermed kommer en større kapitalindsprøjtning. 

365discount har nemlig en stor del af skylden for, at økonomien de seneste år har sejlet i Coop. 

»Hvis økonomien ikke bliver genoprettet i discountkæden, bliver det jo en møllesten om halsen for os alle i Coop-familien. Så det er klart, at kædedirektør Michael Tilsted (365 discount, red.) står med en meget stor opgave,« siger Jens Erik Iversen, der er direktør i Danmarks Leder Organisation (DLO), til dagligvarehandlen.dk.

Og han er ikke ene om den melding. 

Jean Thierry, som er medlem af Coops Landsråd og medlemsvalgt i SuperBrugsen Østerbro, slår fast, at han er bekymret for 365discount. 

»Nu ses det tydeligt, at det ikke var Irma, der var problemet i Coop. Jeg har ret længe foreslået, at SuperBrugsen og Kvickly skulle bevares i stedet for at blive til Coop Hverdagsmarked. Så det er en god nyhed i dag. Jeg er til gengæld bekymret for, om 365discount bevares,« skriver han på Facebook. 

Mikkel Stonegaard, der er formand for bestyrelsen i Kvickly Nørrebro, har sagt, at det er et opgør med måden af drive Coop på, der tages stilling til i weekenden. 

Læs mere om det HER.

Hør 16.30 minutter inde i denne særudgave af podcasten Spar Kassen, hvor redaktionschefen mener, 365 Discount halter bagefter i forhold til konkurrenterne: