SAS Liga: Viborg FF - AC Horsens 2-1 (1-1) Bundholdet Viborg fightede sig til 2-1 og sæsonens første sejr i det jyske opgør mod Horsens. Jakob Glerup blev matchvinder.

Så lykkedes det endelig for SAS Ligaens bundhold Viborg at erobre sæsonens første sejr. På hård fight og små marginaler hev Viborg en 2-1-sejr hjem mod Horsens, der til gengæld indkasserede sæsonens første nederlag.

Thomas Frandsen indledte kampens målscoring på straffe efter 34 minutter, mens Kenneth Emil Petersen udlignede for gæsterne i første halvlegs overtid.

Viborgs Jakob Glerup blev matchvinder, da han et lille kvarter inde i anden halvleg fyrede et fint langskud af fra kanten af feltet. Bolden gik ind via stolpen til 2-1. En føring, som Viborg forsvarede indådt i den sidste halve time af kampen, hvor Horsens pressede på og skabte flere gode muligheder, som ikke blev udnyttet.