Hvis Viborg skal have point i mandagens aftenkamp mod FCK, kræver det at holdet smider respekten. Det fastslår lejesvenden vice-anføreren Morten Bertolt, der har flere gode idéer til, hvordan hans gamle klub skal besejres.

- Det bliver helt klart en speciel oplevelse for mig - jeg har været i klubben, siden jeg var 16, så jeg kender mange af spillerne og lederne, så det bliver sjovt, siger Bertolt til Viborgs officielle hjemmeside.

- Jeg tror, vi skal forsøge at smide noget af den respekt, man kan have for dem, fordi det er dygtige spillere osv. Vi skal forsøge at spille med dem og ikke bare lægge os ned. Men det kræver selvfølgelig masser af vilje og gejst, men så tror jeg også på, at vi kan få noget ud af kampen, siger Bertolt, der sidste weekend overtog amførerbindet fra Jakob Glerup, som var ude med en skade.

Bertolt er optimist efter FCKs nederlag til Esbjerg og peger på de områder, hvor han kan se svagheder i københavnernes panser.

- Jeg synes, der er muligheder i deres defensiv, det så man mod Esbjerg. Jeg tror, vi skal forsøge at stikke bolde i mellem de to midterforsvarere, for de er ikke verdens hurtigste. Men til gengæld skal vi ikke prøve med høje bolde, for de er fremragende i luftrummet.

FCK er uden Marcus Allbäck, som er syg, og Michael Silberbauer, som Ståle Solbakken har sendt en tur ned på andetholdet.

Viborg er uden Asbjørn Sennels, der afsoner karantæne, men har til gengæld Jesper Andersen med igen.