Uenighed i ejerkredsen har forsinket Nyhedsavisens regnskab så meget, at bøder og tvangsopløsning truede. Men nu er tvisten løst og regnskabet på vej.

Nyhedsavisen undgår efter alt at dømme bøder og tvangsopløsning for ikke at indsende sit regnskab til tiden. Ifølge bestyrelsesformand for Nyhedsavisen, Svenn Dam, er regnskabet nu på vej, efter at en tvist i ejerkredsen har bremset årsregnskabet fra gratisavisen, skriver borsen.dk.

- Der har været en enkelt detalje, som har været diskuteret mellem de nye og de gamle aktionærer. Derfor har vi ikke sendt regnskabet ind. Men nu er vi blevet enige, siger Svenn Dam til borsen.dk.

Han påpeger, at det ikke er mange måneder siden, at avisen fik et kapitalindskud på 117 millioner kroner. Og når man får friske penge og nye ejere ind, "er der nogle forhold, man skal have afklaret". Han vil ikke gå yderligere i detaljer, men siger, at der alene er tale om en teknikalitet.

- Det er løst. Der er overhovedet ingen tvivl om, at vi afleverer regnskabet inden fristen fra Erhvervs- & Selskabsstyrelsen den 21. juli, siger Svenn Dam.

/ritzau/