Filminstruktør Charlotte Sachs Bostrup (R), der blev valgt ved kommunalvalget, er sprunget fra ved at flytte kommune. "Uskik" mener radikal ordfører.

De Radikale føler, de står i en trist situation og kalder det en "uskik", at deres partimedlem i Gentofte Charlotte Sachs Bostrup (R) er flyttet til København alene for at undgå at sidde i den kommunalbestyrelse, hun blev valgt ind i.

- Jeg synes, det en trist situation, der er opstået derude. Både for den valgte kandidat og for de vælgere, der har stemt på hende og på partiet. Hvis man overhovedet er i tvivl om, at man har lyst til at blive valgt, skal man ikke stille op, det er en uskik, siger De Radikales kommunalordfører, Ole Glahn.

Charlotte Sachs Bostrup, der er filminstruktør, fik ved kommunalvalget næstflest stemmer for De Radikale i Gentofte, selv om hun var opstillet som kandidat nr. 20.

Hun siger, at hun ikke havde noget ønske om at blive valgt, og at hun troede, hendes placering på listen gjorde, at hun slet ikke kunne blive valgt ind.

/ritzau/