Om mindre end en uge rejser de seks finalister fra »Stjerne for en aften« til Sharm El Sheikh sammen med bl.a. Natasja Crone og Søren Poppe, der var turleder på vindernes storcenterture i efteråret.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Ifølge adm.dikretør i Dansk Folkeferie, Benny Overgaard, er der ingen planer om ændringer.

»Vi har talt om situationen efter flystyrtet, men har forstået, at alt tyder på et teknisk problem. Vi har ikke tænkt os at gøre noget lige nu, men sender måske et orienterende brev ud til rejsedeltagerne mandag. Det er klart, at ulykken åbner for diskussionen om, hvor sikkert det er at flyve. Den opstår hver gang, der sker en ulykke. Sikkerheden i selve Sharm El Sheikh-området er i top,« siger Overgaard.

Ingen kommentar
»Jeg har ikke lyst til at kommentere det lige nu. Helst ikke før jeg ved, om det er helt afgjort, om det er en bombe eller et uheld. Det er meget følsomt for mig,« sagde Natasja Crone til B.T. i går, inden den ægyptiske udenrigsminister meddelte, at der ikke var tale om en terror-handling.

John Christoffersen, manager for de seks finalister, havde i aftes ikke talt med hverken Gunnar, Jan, Kalle, Heidi, Lene eller Thomas fra »Stjerne for en aften«.

Men som han siger:

»Selvfølgelig gør man sig nogle tanker om flysikkerheden.«

Jae