Fantasifulde gaver til fødselsdagsbarnet: Børnenes ABC, en foderautomat med saltkringler og en krigssti i det Hvide Hus' baghave, så præsidenten kan slå sig løs uden at forlade hjemmet.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Der er stor alsidighed blandt de gaver, som B.T.s læsere vil forære George Bush, hvis de altså var på gavefod med præsidenten.

Vi har de seneste dage opfordret læserne til at fortælle os, hvad de ville give George Bush, hvis de var inviteret til fødselsdag på Fredensborg Slot, hvor George Bush slår øjnene op på sin 59 års fødselsdag, eller på morgenmad på Marienborg, hvor hans fødselsdag bliver holdt.

Der er endnu ikke nogen, der har foreslået at forære Thule-basen væk. Men statsminister Anders Fogh Rasmussen skal jo også have mulighed for at overraske sin ven, præsidenten, når han løsner båndet.

lij@bt.dk

Præsidentens eventyr
Det skulle helt klart være et par bøger med H.C Andersens Eventyr og en bog om, hvordan man kunne skabe mere fred i verden uden alt for meget ballade.Andreas Ulnits Fabild.

Hop, til du segner
En kurv at hoppe i. En vase at sprælle i. Og en revolver til at skyde hovedet af ham selv.Ulla



Enkeltbillet til det svageste led
Han skal da have en enkeltbillet ud af landet sammen med et forbud om nogensinde at komme tilbage. Og han kan da godt i dagens anledning få en blå sløjfe omkring. Farvel Bush - du er det svageste led... Benny Heidelbach

Fuld respekt
Fuld respekt for det gode som han har udrettet! Frihed for Afghanistian - specielt frihed for kvinderne som gennem en lang periode har levet under fuldstændige uacceptable vilkår.

Claus Andersen

Saltkringler i massevis
Jeg synes minsandten, han skal have et ton saltkringler i en stor foderautomat. Kaare Møller

En lille souvenir
Hvad kan man ønske sig mere, end at man lever. Jeg har selv fødselsdag 6. juli og er glad for, at jeg stadig lever. Tja, hvad kunne man give Bush i gave. Giv ham et minde for livet, som handler om Danmark. Giv ham en figur af vores smukke havfrue. Pia

Slåbrok og listesko
Jeg har fundet nogle passende gaver til præsident Bush.

En model af undervandsbåden »Sælen«, som han kan stille på sit skrivebord, så han altid kan blive mindet om, hvad der var den væsentligste grund til, at han vandt krigen i Irak!

En slåbrok og et par listesko.

Bush har problemer med sine arme når han går, da de altid hænger langt ud fra kroppen. Derfor vil jeg give ham en ny jakke uden indbygget bøjle.

Endelig har jeg overtalt Søren Ryge Petersen til at anlægge en krigssti i Det Hvide Hus' baghave, således at han ikke behøver at genere andre mennesker, næste gang han får krigeriske tendenser.Frank Olsen, Vallensbæk