En person står muligvis bag en af de tre kæmpebrande, der i øjeblikket omringer Los Angeles.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Brandmænd arbejder på højtryk for at få slukket de tre brande, der i øjeblikket omringer Los Angeles. Nu mener myndighederne, at den ene muligvis har været påsat.

LÆS DANSKER I OMRÅDETS OPLEVELSE

Ifølge talsmanden for Californiens brandmænd, synes branden i hvert fald at være 'menneskeskabt', skriver CNN.

Branden, der opstod i Santa Barbaras rigmandskvarter Montecito i torsdags, har ødelagt mere end 210 huse i området og kvæstet to personer i Santa Barbara.

- Vi beder offentligheden hjælpe med at identificere enhver form for aktivitet, der fandt sted om eftermiddagen den 13. november, siger talsmanden.

Se brandene her:


Skuespiller måtte flygte fra flammer
Adskillige luksushjem, et kloster og dele af et universitet i byen er brændt ned i byen, der huser kendisser som Oprah Winfrey, Michael Douglas, Jeff Bridges og Ellen DeGeneres.

Skuespilleren Rob Lowe måtte ligeledes flygte fra sit hjem med sin familie.

LÆS HVORDAN ROB LOWE FLYGTEDE MED SØNNEN

Over 1000 hjem ædt af flammer
Branden i Santa Barbara er blot en af de tre brande, der hærger staten. Sammen har de tre brande fået over 10.000 mennesker til at flygte fra deres hjem, hvoraf 1000 hjem er gået op i røg.

Især i byen Sylmar er over 500 hjem i en såkaldt trailerpark blevet ædt af flammerne.

Politiet brugte det meste af søndagen på at lede efter beboerne i de mange hjem. Endnu er der dog ikke meldt folk savnet. Myndighederne mener derfor, at man nåede at få evakueret alle indbyggerne.

Brandmænd begynder så småt at få styr på branden. De håber nu, at de stærke vinde i området vil aftage, så man for alvor kan få slukket den voldsomme brand.

Skoler huser nødstedte
Skolerne i de fleste byer, der er hærget af branden, er lukket. Til gengæld bliver nogle af disse brugt til at huse folk, der er blevet evakueret fra deres hjem.

Bor du eller kender du folk, der bor i området, der er berørt af branden, så kontakt bt.dk ved at klikke her