Så er grillsæsonen i fuld gang – men hvilke pølser skal du vælge, når kullene gløder, og maverne rumler?

Der er masser af pølser at vælge mellem lige fra tynd til tyk, fra ost til chili og fra blød til sprød.

B.T.’s fødevareekspert Michael René, lektor på Professionshøjskolen Metropol har smagstestet i alt 11 grillpølser:

Gøl Frankfurter, Carl Vollstedts Eftf. Mexico Grillpølser, Langelænder Kæmpegriller, Coop Cheese Grill, Steff Houlberg Frankfurter m. paprika og chili, Coop Big Grill grillmedister, Langelænder Grillpølse, Gøl Grilliakis, Irmas hverdag grillpølser, Pølsemesteren Frankfurter, Gøl Chili Griller.

Med Plus får du:

- Test af 11 grillpølser. Hvordan er smagen, konsistensen og duften?

- Guide: Hvilket tilbehør passer de forskellige pølser




Til den danske mexicaner


- Jeg kan se nogle krydderier, og pølsen dufter af løg. Der er bestemt chili i, og det kradser noget mere end den anden chilipølse.

Det er okay for dem, som er vant til at spise stærk mad – dette er pølsen til den danske mexicaner. Der er dog ikke særlig meget smag i pølsekødet, det hele er chili. Jeg kan godt lide, at producenterne arbejder med chilismagen, men det er ikke nok bare at hælde en masse chili i.

Der er sikkert nogen, der synes, det er en supergod pølse, men jeg bryder mig ikke om den.

Tilbehør

Den skal have en sød ketchup og måske og en sød, fransk sennep. Og så vil jeg anbefale noget godt tilbehør – en kartoffelsalat eller en tomatsalat.