KØB PLUS!

Evian: Kahlenbergs løn er et problem

Præsidenten i den franske klub arbejder på at beholde sin kvartet af danskere i klubben.

Thomas Kahlenberg tjener for mange penge til, at Evian kan fravriste landsholdsspilleren fra den tyske Bundesliga-klub Wolfsburg.

Det forklarer præsidenten Patrick Trotignon, som i øjeblikket er travlt beskæftiget med at forlænge såvel Thomas Kahlenberg, Christian Poulsen og Daniel Wass' ophold i Evian.

- For Kahlenbergs vedkommende er det største problem, at hans løn ikke er mulig for os. Hvis Wolfsburg vil låne ham til os igen, så gør vi det, siger Patrick Trotignon til avisen L'equipe.

Kun målmand Stephan Andersen er sikker på at spille næste sæson i Evian, men står det til Patrick Trotignon, vil klubben fortsat have minimum fire danske navne i truppen.

- Benfica, som ejer Wass, vil have et beløb i transfer, og det snakker vi om. Poulsens kontrakt løber ud, men det er ikke endeligt, at han forlader os, forklarer præsidenten.

De fire danske spillere kan sågar blive til fem, for Evian har åbent fortalt, at klubben er glade for danske spilleres mentalitet og har Brøndbys kreatør Michael Krohn-Dehli i kikkerten.