Formiddagen i dag efter 'Vild med dans'-finalen og afterparty har været en brat opvågen for komiker Uffe Holm, der måtte trøste en kvindelig bilist, som kørte ind i ham i et lyskryds.

På vej ind til BT, hvor den 37-årige komiker, Uffe Holm, efter danse-finalen havde et chat-arrangement med bt.dk's læsere, blev han involveret i et biluheld.

Det er derfor en noget chokeret 'Vild med dans'-finalist, der møder ind på BT's redaktion lørdag formiddag, ti minutter forsinket.- Det skete lige her på vej ind til jer. Lige nu her før. Det var jo derfor, jeg kom for sent, siger Uffe Holm, der har gang i mobiltelefonen for at få fat i nogle forsikringspapirer i forbindelse med biluheldet.

- Hun sagde tillykke med i går og begyndte så at græde, siger han.

Ingen kom til skade, andet end kvindens bil, fortæller Uffe Holm, som måtte trøste den chokerede kvinde bag rattet.

- Ja, jeg måtte jo lige ud og høre, om hun var okay. Det var hun. Og så var der lige noget visitkort, der lige skulle klares og sådan noget. Heldigvis var der ikke nogen, der kom til skade. Det var jo bare en bil, som han siger.

Bilen helt krøllet

Biluheldet skete, da komikeren holdt bomstille i et kryds.

- Jeg kører hen til et lyskryds, hvor der er rødt, og så kommer hun bagfra og ser ikke, at der er rødt. Hun forsøger at bremse bag mig, men opdager for sent, at det kan hun slet ikke nå. I stedet prøver hun ligesom at dreje fra, og så kører hun først ind i mig og direkte ind i en lygtepæl i stedet, siger Uffe Holm og viser mobilbilleder af kvindens bil, hvis front er ødelagt efter nærkontakten med lygtepælen.

- Hendes bil var helt krøllet, mens min bare er blevet ridset. Godt, jeg tog min kones, siger standup'eren med vanligt glimt i øjet.

Mens han har ondt af kvinden i bilen, er han en smule irriteret på et par i en bil ved siden af, som overværede hele seancen.

- Der var et par ved siden af, der råbte et eller andet med  'pas på, du ikke kører ind i os'. Helt ærligt, hvorfor sidde og råbe, i stedet for i det mindste at gå ud og tjekke, om alle er okay. Jeg måtte stige ud af bilen for at forklare dem, at de bare kunne køre videre. Helt ærligt, slap dog af, siger han.