Den kvindelige orgasme kommer i flere varianter, end du nok går og tror.

Det fleste ved, at kvinder kan komme ved hjælp af klitoris og G-punktet, men det er så langt fra de eneste måder, kvinder kan få orgasme.

Den canadiske læge Carlen Costa, der er læge med speciale i seksuel sundehed og parforhold, fortæller, at der så mange flere typer kvindelige orgasmer, end folk går og tror.

Det skriver Ravishly.

Her er et overblik over de mange typer kvindelige orgasmer:

1. Klitorisorgasme

Næsten alle kvinder kan få en klitoris-orgasme, hvilket ikke er mærkeligt, da klitoris har hele 8000 nerveender, hvilket er dobbelt så mange som en penis har.

2. G-punktet

Omkring 30 procent af kvinder fortæller, at de kan komme ved stimulering af G-punktet, der findes ved at føre pegefingeren ind i skeden og lave en 'kom her'-bevægelse.

3. Brystvorterne

Stimulering af brystvorterne aktiverer samme center i hjerne som stimulering af vagina og klitoris gør, hvorfor stimulering af brystvorterne kan lede til orgasme.

4. Kys

Nok den mest overraskende af alle, men ifølge den ældgamle Kama Sutra-kunst, kan intenst kysseri føre til orgasme.

5. Anal

Årsagen til, at nogle kvinder holder af analsex.

6. Urinrøret

Ja, du læste rigtigt. Kendt som U-punktet og kan ved stimulering føre til kvindelig sprøjteorgasme.

7. A-punktet

Dette punkt er meget svært at finde, men er et trykpunkt, der findes i den forreste skedevæg i retning mod navlen. Pres på dette punkt kan indirekte stimulere klitoris og G-punkt.

8. Livmoderhalsen

Også kendt som 'det dybe punkt'. Kan lede til orgasme ved pres, som opnås ved dyb penetration. Nogle kvinder bliver ikke ophisede ved stimulering af livmorderhalsen, men oplever det som smertefuldt.

9. Kropzoner

Orgasme, der er resultat af stimulering af steder på kroppen, der ikke betragtes som erotiske. Det kan være nakken, låret eller noget helt tredje.

10. Hjernen

Det er meget muligt at komme ved hjælp af sin fantasi. Dette forklarer også, hvorfor både mænd og kvinder kan komme, mens de sover.

11. Blandet

Alle orgasmer, der opstår ved stimulering af flere erogene zoner.

12. Multiorgasme

Den flygtigt multi-orgasme kan enten komme i sekvenser med pauser imellem, eller som serie med mange lige efter hinanden.

Doktor Costa fortæller, at vedholdende stimulering af det punkt, der førte til den første orgasme, er nøglen til at opnå en multi-orgasme.